Eibarrek lehen aldiz irabazi dio Valentziari (1-0)

Partidako gol bakarra Pedro Leonek egin du 61. minutuan.

• Eibarrek lehen hiru puntuak irabazi ditu etxean. Argazkia: Efe.

Eibarrek lehen hiru puntuak irabazi ditu etxean. Argazkia: Efe.

Eibar historian lehen aldiz gailendu zaio Valentziari, 1-0, Ipuruan, valentziarrek euren aukeretan huts egin ostean.

Bi taldeek ligako lehen garaipenaren bila atera dira berdegunera, biak galtzaile atera baitziren lehen jardunaldiko norgehiagoketan.

Lehen zatia valentziarrena izan da, eta Santi Minak neurketa erabakita uzteko aukerak izan ditu, baina ez da azken errematean fin ibili. Armaginek, berriz, hobera egin dute bigarren zatian, eta garaipenaren gola sartu dute.

1 - Eibar: Riesgo; Capa, Gálvez, Ramis (Lejeune, 46. min), Antonio Luna; Escalante, Dani García; Pedro León, Jota Peleteiro (Sergi Enrich, 78. min), Bebé (Rubén Peña, 64. min); eta Kike García.

0 - Valentzia: Ryan; Joao Cancelo, Abdennour, Santos, Gayà; Parejo, Mario Suárez (Medrán, 76. min), Enzo Pérez; Rodrigo (Bakkali, 76. min), Santi Mina (Rafa Mir, 88. min) eta Nani.

Gola: 1-0. 61. min. Pedro León.