BBVA Liga

Beste porrot bat etxetik kanpo (2-0)

Valentziak erdietsi du garaipena Mestallan. Piattik hiru minutu behar izan ditu neurketaren bi golak egiteko.

1:48

Realak etxetik kanpo irabaztea zer den ez daki oraindik. Denboraldia aurrera doa eta ez Jagoba Arrasatek ez David Moyesek ez dute asmatu Anoetatik urrun nola jokatu hiru puntuak eskuratzeko.

Mestallan 2-0 galdu dute txuri-urdinek. Lehen zatian abagune gutxi izan dira bi ateetan eta bigarrenean defentsan egindako bi huts nahiko izan dira Piattik bi golak hiru minututan egiteko.

2 - Valentzia: Diego Alves, Barragan, Mustafi, Otamendi (Orban, 46'), Gaya, Javi Fuego, Enzo Pérez, Parejo, Feghouli (Rodrigo, 68'), Negredo eta Piatti (De Paul, 81').

0 - Real Sociedad: Rulli, Aritz, Ansotegui, Iñigo Martínez, Yuri (Finnbogason, 80¡), Elustondo (De la Bella, 65'), Ruben Pardo, Granero, Xabi Prieto, Canales (Hervias, 46') eta Agirretxe.

Golak: 1-0, m.53: Piatti. 2-0, m.56: Piatti