Lagunartekoa

Realak ez du oraindik golik sartu denboraldi-aurrean

Hutsean geratu da txuriurdinen eta St. Johnstonen arteko neurketa, Eskoziako egonaldiko bigarrena.

0:54

Realak berdinketa lortu du St. Johnstonen aurka (0-0), eta oraindik ez du golik sartu denboraldi-aurre honetan. Gaurko aurkaria Eskoziako Ligako laugarrena da, eta kanporatua izan da Europa Ligako atarikoetatik.

Nagusitasuna eskoziarrena izan da, David Moyesek zelairatutako hamaikako arraroari probetxua hartuta. Izan ere, lehen taldean ohikoak ez diren jokalariek jokatu dute. Sergio Canalesek Reala hobetu du bigarren zatian, eta aukerarik onenan egin ditu.

Kanek St. Johnstonen garaipenaren gola egin ahal izan du bukaera aldean, baina baloia zutoinetik gertu joan zaio.

FITXA TEKNIKOA

St. Johnstone: Clark, Shaughnessy, Easton, Rhysmccabe, McKay, Scobbie, Millar, Craig, Cumming, Caddis, O×Halloran. Bigarren zatian:Brown, Thonson, Gilchrist, Gordon, Kane y Sutom.

Real Sociedad: Bardají, Aritz, Ansotegi, Mikel, Hector, Markel, Pardo, Oyarzabal, Hervias, Agirretxe wr Oyarzun. Bigarren zatian: Yuri, Granero, Capilla, Canales, Zaldua, Zurutuza y Muguruza.