Kirolak

Futbola

Informa nazazu RSS

Albiste hau ezin da dagoeneko eitb.eus-en ikusi

Itzulia 2015 Itzulia 2015 Zuzenean, ETBn eta eitb.eus-en (apirilak 6-11)

11:11:08 2015/03/30

Quintana, faborito nagusiena

EITBkirolak

Zeintzuk dira faboritoak?

Nairo Quintana da hautagai nagusiena Itzulia irabazteko, 2013an bezala.

Hauek dira aurkariak

nairo quintana efe

Euskal Herriko Itzuliko palmaresa

MAM-eko argazkia: alberto-contador-eitb_

2014 Alberto Contador

2013 Nairo Quintana

2012. Samuel Sánchez

2011. Andreas Kloden

2010. Chris Horner

Palmares osoa ikusi

Aurtengo edizioan hamahiru euskal txirrindulari izango dira Bilboko irteeran:

 

TEAM SKY
21. NIEVE, Mikel
24. LOPEZ, David
28. ZANDIO, Xabier

MOVISTAR TEAM
33. ANTON, Igor
34. CASTROVIEJO, Jonathan
36. INTXAUSTI, Beñat
37. IZAGIRRE, Gorka
38. IZAGIRRE, Ion

ASTANA PRO TEAM
91. LANDA, Mikel

TREK FACTORY RACING
163. ZUBELDIA, Haimar

CAJA RURAL - SEGUROS RGA
173. BILBAO, Pello
176. FRAILE, Omar
178. TXURRUKA, Amets

Euskal Herriko Itzulia, zuzenean

BEHIN BEHINEKO ZERRENDA

TINKOFF - SAXO
1. MAJKA, Rafal
2. BELTRAN, Edward
3. KISERLOVSKI, Robert
4. PETROV, Evgeny
5. PIRES, Bruno
6. POLJANSKI, Pawel
7. SORENSEN, Chris Anker
8. ZAUGG, Olivier

BMC RACING TEAM
11. VAN GARDEREN, Tejay
12. GILBERT, Philippe
13. SANCHEZ, Samuel
14. ATAPUMA, Darwin
15. BOOKWALTER, Brent
16. DENNIS, Rohan
17. ROSSKOPF, Joey
18. STETINA, Peter

ZERRENDA OSOA

Apirilaren 6an hasiko da lasterketa: Izarrez jositako lasterketa

Kontaketa osoa ikusi

Publizitatea

Hurrengo zuzenekoak

  • Gaur
  • or.
  • lr.
  • ig.
  • al.
  • ar.
  • az.
12:10 - 14:10 2. B: GUADALAJARA-ATHLETIC B
20:55 - 22:55 EUROLIGA: LABORAL KUTXA-FENERBAHCE

EiTB Kirolak

Bideoak

Bideo gehiago

REALA

Aperribay presidenteak txinatarrekin sinatutako akordioa aukeztu du

Publizitatea
Euskal Selekzioak Euskal Selekzioak Webgune berezia
Publizitatea

Ikusiena