Camp Nou zelaian

Real Madrilek Bartzelonari irabazi dio Superkopako joaneko partidan (1-3)

Madrildarrek banakoa hautsi dute Cristiano Ronaldok 80. minutuan eta Marco Asensiok 90.ean egindako golei esker.

• Cristiano Ronaldo, bere gola ospatzen. Argazkia: Efe.

Cristiano Ronaldo, bere gola ospatzen. Argazkia: Efe.

Real Madrilek Bartzelonari irabazi dio 1-3 Espainiako Superkopako joaneko partidan.

Madrildarrek banakoa hautsi dute Cristiano Ronaldok 80. Minutuan eta Marco Asensiok 90.ean egindako golari esker.

Horren aurretik, Zidanen taldea aurretik jarri da markagailuan Piquek 49. minutuan bere atean egindako golari esker. Messik banakoa Luis Suarezek behartutako penaltia sartuta lortu du 75.ean.

1 - Bartzelona: Ter Stegen; Aleix Vidal, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Sergio Busquets, Rakitic (Paco Alcácer, 83. min), Iniesta (Sergio Roberto, 68. min); Messi, Luis Suárez eta Deulofeu (Denis Suárez, 58. min).

3 - Real Madril: Keylor Navas; Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Casemiro, Kovacic (Marco Asensio, 68. min), Kroos, Isco; Bale (Lucas Vázquez, 82. min) eta Benzema (Cristiano Ronaldo, 58. min).

Golak: 0-1: Piqué (bere atean), 50. min. 1-1: Messi (penaltiz), min.77. 1-2: Cristiano Ronaldo (80. min). 1-3: Marco Asensio, 90. min.