Txapeldunen Liga

Bigarren jardunaldia

Madrilek lehen aldiz irabazi du Dortmunden

eitb.eus

1-3 gailendu zaio Borussiari astearte honetan, Txapeldunen Ligako taldeen multzoko bigarren jardunaldian jokatu den partida nagusian.

• Real Madrileko jokalarik gol bat ospatzen, Aubameyang begira dituela. Argazkia: EFE

Real Madrilek 1-3 irabazi dio Borussia Dortmundi, eta, horrenbestez, lehendabiziko garaipena lortu dute Iduna Park futbol-zelaian, aurretik jokatutako sei aukeretan ez bezala.

Astearte honetan Txapeldunen Ligako multzoen fasean izan den lehia azpimarragarrienean zuriek partida bereganatu dute. Gareth Balek lehen zatian sartutako golak aurretik jarri ditu madrildarrak, eta bigarren zatian Cristiano Ronaldok 0-2koa ezarri du hasi eta berehala.

Alabaina, ondoren, Pierre-Emerick Aubameyang gabondarrak 1-2koa sartu du alemaniarrentzat eta bere zaleei norgehiagoka berdintzeko esperantzak eman dizkie, baina norgehiagoka bukatzeko 10 minutu geratzen zirenean, Ronaldok bere taldearen hirugarrena egin du, eta hortxe bukatu da partida.