14 Vila-real 22 4 6 12 18 42 18
15 Betis 22 4 4 14 20 55 16
16 Spg Huelva 22 1 3 18 15 47 6
1 / 7 Hurrengoa
Eguzkiñe Peña: “Nire ustez ez dugu gizonezkoen futbol mailara iritsi behar neurriz gora dagoelako''

Eguzkiñe Peña 6 urtez izan zen Realeko jokalaria eta 2012an Euskal Herriko kopa irabazi zuen Realarekin. Jokalari ohiak taldean izan zuen ibilbideari buruz hitz egin digu saioan.

Ane Urkiri: “Podcasta emakume kirolariei merezitako lekua eta ahotsa eskaintzeko sortu genuen”

2021ean 'Kirolari Gaittun' podcasta jarri zuten martxan Ane Urkirik eta Maddi Garmendiak. Anek 2011n Realeko nesken bloga sortu zuen, eta 2017ra arte partekatu ditu berriak bertan. Erregina Kopa eta emakumeen kirola izan ditugu hizpide "Biba Zuek"en.

Erreginaren Kopako finalerdiak, ETB1en eta eitb.eus atarian

Bizi gure taldeen Kopako finalerdien emozioa zuzenean, ETB1n. Gaur, Atletico Madril-Reala izango dugu gozagai arratsaldeko 19:00etan. Ostegunean, ordu berean, Athletic-Bartzelona lehia igorriko du ETBk.

Jenni Hermoso, epailearen aurrean deklaratu ondoren: Indartsu nago, dagoeneko auzia Justiziaren esku dago

Jenni Hermoso, epailearen aurrean deklaratu ondoren: "Indartsu nago, dagoeneko auzia Justiziaren esku dago"

Futbolariak bere bertsioari eutsi egin dio bi ordu baino gehiagoko deklarazioan, Auzitegi Nazionalean. Epaitegian "dena ondo" joan dela gaineratu du.
Iraia Iparragirre: Realean nituen helburu guztiak beteta, indartsu datozen gazteei tokia egiteko unea da

Iraia Iparragirre: "Realean nituen helburu guztiak beteta, indartsu datozen gazteei tokia egiteko unea da"

Iraia Iparragirre Realeko jokalariak futbol profesionala uztea erabaki du taldean zortzi urte egin ostean. Behin azken partida jokatuta, "Faktoria"ra bisita egin digu agurraz eta bere ibilbideaz hitz egiteko.
Futbola, barreak, haserreak, negarrak, saltseoa, amodioa...ostiralero ''Irabazi Arte''n

Emozioz beterik eta indartsu dator telesailaren bigarren denboraldia. Futbolaren aitzakiarekin gai ugari islatuko dira: laguntasuna, berdintasuna, emakumearen ahalduntzea... Ostiralero ikusgai izango duzue ETB1en, eitb.eus-en eta "Go!azen"-eko APPan.

Athleticek ezin izan du punturik bildu Atletico Madrilen aurka (1-4)

Iraia Iturregik zuzentzen duen taldea aurretik jarri da markagailuan Unzueren golari esker. Kanpotarrek arin berdindu dute norgehiagoka, eta bigarren zatian talde madrildarra jaun eta jabe izan da.

Herbehereek Eurokopako final-laurdenetarako txartela lortu dute

Damaris Egurrolaren selekzioak mendean hartu du Suitza (1-4) C multzoko azken jardunaldian, eta hurrengo faserako sailkatu da.
Osasunak Espanyol garaitu du igoeran sinisten jarraitzeko (2-0)

Sadarren, ia 9.000 zaleen aurrean, liderra zen Espanyol 2-0 garaitu dute gorritxoek. Bi jardunaldi falta direla, iruindarrek lidergoa hartu dute eta Primera Iberdrolari begira daude.

Reala nagusi izan da derbian, Alavesen aurka (6-1)

Reale Arenan, txuri-urdinek 6-1 irabazi diote Alavesi eta lortutako bigarren postu historikoa zaleen aurrean ospatzeko aukera izan dute. Bestalde, gasteiztarrek lehen mailan jarraitzea ospatu dute.

Eibarrek duintasunez esan dio agur mailari (5-1)

Iberdrola Ligako azken partida, armaginek erraz irabazi diote Valentziari. Datorren denboraldian, eibartarrak lehen mailara bueltatzen saiatuko dira.

Euskal taldeek azken jardunaldi berezia izango dute

Realak bigarren postua ospatuko du zaleen aurrean, eta Athleticek Erika Vazquez eta Sophie Istillart omenduko ditu. Eibarrek Iberdrola Ligan azken partida jokatuko du. Bigarren mailan, Nesken Osasunak maila igotzeko partida erabakigarria izango du Sadarren.

Igotzearekin ametsetan jarraitzeko garaipena lortu du Osasunak, Zaragozaren aurka (3-0)

Osasunak etxeko lanak egin ditu eta Lehen Mailara igotzeko lehian jarraitzen du. Zaragozaren aurka, Taxoaren, gorritxoek partida osoaren zehar nagusitasuna erakutsi dute eta 3-0 irabazi dute. Mar Torras, Maitane Vilariño eta María González, golegileak.

Alaves Gloriosas taldeak lehen mailan jarraituko du

Denboraldia amaitzeko lau jardunaldiren faltan baieztatu da Primera Iberdrolan jarraituko dutela.
Mailari eustea, Alaves Gloriosasen helburua bihar

Mikel Crespo Alaves Gloriosas taldeko entrenatzaileak asteazkenean Levanteri irabazi (16:00) eta maila eustearen helburua ziurtatu nahi du.

Real Madrili irabazten badio txapeldun izango da Bartzelona

Realak eta Atleticok Txapeldunen Ligarako sailkatzeko lehiarekin jarraituko dute.
Natalia Arroyo: ''Bartzelonari irabazten lehenengoak izatea nahi dugu''

Talde txuri-urdinak Bartzelona hartuko du asetazkenean Zubietan Primera Iberdrola Ligako 18. jardunaldiko atzeratutako partidan. Neurketa arratsaldeko 17:00etan hasiko da.

Eibar - Madril (2-1), urrezko hiru puntu gipuzkoarrentzat

Eibarreko emakumezkoen taldeak urrats garratzitsua egin du mailari eusteko bidean Madril irabazi ostean.

Alavesek meritu handiko puntua lortu du Atletico Madrilen aurka (1-1)

Partidako lehen gola gasteiztarrek egin dute, 49.minutuan, krner baten ondorioz. Sara Carrillo izan da golegilea. Banakoa Sheila Garciak egin du, 81. minutuan.

Sufritutako hiru puntu irabazi ditu Athleticek (2-1)

Zuri-gorriak estu eta larri ibili dira Rayo Vallecano taldeari irabazteko. 2 eta 1 gailendu dira azkenean, Erika Vazquezek penaltiz eta Nekane Diezek egindako golei esker.

Reala aise nagusitu zaio Vila-real taldeari (1-4)

Donostiarrek denboraldiko 15. garaipena erdietsi dute Amaiurrek, Franssik (2) eta Poljakek egindako golei esker.

Alaves Gloriosas, Primera Iberdrola Ligako sailkapeneko goiko postuetan

Denboraldi ona egiten ari da Alaves Gloriosas taldea Primera Iberdrola Ligan. Bigarren itzulian sartu da txapelketa eta Arabako taldea sailkapeneko bosgarren postuan dago.

Berdinduta amaitu da Athleticen eta Betisen arteko neurketa (1-1)

Athleticek puntu bat eskuratu du Betisen aurka Lezaman jokatu duen Iberdrola Ligako 17. jardunaldiko partida berdinduta.

Eibarrek galdu egin du Levanteren aurka (1-2)

Talde armaginak porrota jaso du Levanteren kontra 1-2ko emaitzarekin, Primera Iberdrola Ligako 17. jardunaldiko partida.

Alaves Gloriosas, nagusi Madril CFF taldearen aurka (2-1)

Arabako taldeak irabazi egin du Madril CFF taldearen kontra jokatu duen Primera Iberdrola Ligako 17. jardunaldiko norgehiagoka, 2-1eko emaitzarekin.

Realak bolada onari eutsi dio Valentzia mendean hartuta (0-3)

Talde txuri-urdinak hiru puntuak lortu ditu Valentzian, Primera Iberdrola Ligako 17. jardunaldiko partidan.

Realak bolada onean jarraitu nahi du Primera Iberdrola Ligako bigarren itzulian

Talde txuri-urdinak lehen itzuli bikaina egin du eta bigarren itzulia ezin hobeto hasi du Athletici derbia irabazita. Realak Europarako postuetan amaitu nahi du denboraldia, baina helburu horrekin itsutu gabe.

Urrezko hiru puntu lortu ditu Eibarrek Rayoren etxean (0-1)

Partidako gol bakarra Kundananji zanbiarrak egin du, neurketako 92. minutuan. Zazpi partida zeramatzaten armaginek garaipena lortu ezinda.

Reala nagusi, Athleticen aurkako derbian (1-0)

Nerea Eizagirrek lehen zatian egindako golaka garaipena eman die txuri-urdinei eta sailkapeneko bigarren postua sendotu dute. Athletic, berriz, saiatu da, eta aukerak izan ditu, baina ez du asmatu.

Alavesen porrota Vila-realen (3-1)

Alaves Gloriosas taldeak ezin izan du urtea ondo hasi Primera Iberdrolan;  gasteiztarrek 3-1 galdu dute Vila-realen etxean.

Eibarrek galdu egin du Valentziaren aurka (2-0), azken txanpan bi gol jasota

Bideo honetan dituzu ikusgai Valentziak eta Eibarrek jokatu duten Primera Iberdrola Ligako 15. jardunaldiko partidako gol guztiak.

Primera Iberdrola Ligako Alaves - Reala (0-4) partidako laburpena eta golak

Ibaian jokatu da Alavesen eta Realaren aurteko euskal derbia, eta bideo honetan dituzu ikusgai 15. jardunaldiko partida honetako gol guztiak.

Reala, nagusi Alavesen aurkako euskal derbian

Talde txuri-urdinak garaipena lortu du 0-4ko emaitzarekin, Primera Iberdrola Ligako 15. jardunaldiko partidan.
Alavesek berdindu egin du Levanterekin Mendizorrotzan jokatutako neurketan (1-1)

Alaves Gloriosasek berdinketarekin konformatu behar izan du Levanteren aurka, bere historian Mendizorrotzan jokatu duen bigarren neurketan. Kanpotarrak aurreratu dira marrkagailuan, eta bigarren zatian berdindu dute etxekoek Gema Soliveresen golarekin.

Eibarrek 0-2 galdu du Granadilla Teneriferen aurka

Etxekoak izan dira lehen aukera izan dutenak, baina 34. minutuan bisitariak aurreratu dira markagailuan burukada on baten ondoren. Bigarren zatia hasi bezain laster sartu dute kanariarrek garaipenaren gola.

Realak garesti ordaindu du azken minutuko hutsa eta puntu bakarrarekin atera da

Realeko neskek bi golera berdindu dute Sporting Huelva taldearen aurka. Gola sartzen lehenak bisitariak izan diren arren, txuri-urdinek laster eman diote buelta markagailuari eta mendean hartu dute partida. Azken minutuko huts batek hiru puntuak eskuratzea eragotzi die.

Athleticek irabazi du Alavesen kontrako euskal derbia (4-1)

Emaitza honen ondotik Athleticek aurrea hartu dio Alavesi sailkapenean eta zuri-gorriak dira orain laugarren postuaren jabe.

Realak Madril CFFri irabazi eta denboraldiko hamargarren garaipena eskuratu du (1-2)

Realak Ibedrola Ligako bigarren postuan jarraitzen du denboraldiko hamargarren garaipena lortuta. Manuela Vanegasek eta Amaiur Sarriegik sartu dituzte txuri-urdinen golak.

Eibarrek gol bakarrera berdindu du Huelvako Sportingen zelaian

Aurkari zuzen bat atzean uzteko aukera paregabea zuen talde armaginak, Sportingek ez baitu partidarik irabazi oraindik. Hala ere, etxekoak aurreratu dira markagailuan eta Eibar puntu bakarrarekin konformatu behar izan da.

Alaves 3-1 gailendu zaio Valentziari

Ibaia gotorleku bilakatu du Alavesek. Mikel Cresporen taldea Valentzia azpiratu eta laugarren tokian jarri da. Bigarren zatian heldu dira golak. Aurrenekoa penaltiz egin du Alavesek.