Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Anzac gailetak
Anzac gailetak
Osagaiak
  • Irina - 125 gr.
  • Oloa malutak - 180 gr.
  • Koko birrindua - 80 gr.
  • Azukrea - 180 gr.
  • Gurina - 120 gr.
  • Bikarbonato sodikoa - goilaraka bat
  • Ur beroa - 2 goilarakada
  • Eztia - goilarakada bat
Prestaketa

Gonbidatua: Igor Sancho fisioterapeuta

NOLA EGIN?

Ontzi batera bota irina, oloa malutak, kokoa eta azukrea. Goilara batekin ondo nahastu.

Bestetik eztia eta gurina berotuko ditugu urtu arte. Eta ondoren, ur bero beroa eta bikarbonatoa nahastuko dizkiegu.

Azkenik bi nahasketak elkartuko ditugu eta masa lodi bat lortu arte ondo nahastuko ditugu.

Labeko ontzi batean, laberako paper gainean, masarekin egindako bolatxoak jarriko ditugu.

Eta azkenik, labera sartuko ditugu. 10 - 15 minutuz egiten utziko ditugu 160 gradutan.