Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Txahal buztana saltsan
Txahal buztana saltsan
Osagaiak
  • - Txahal buztana, 650g
  • - Tipula bat
  • - Porru bat
  • - Azenario bat
  • - 2 Berakatz ale
  • - Tomate heldu bat
  • - Txokolate beltza, 5g
  • - Salda, 2l
  • - Argoa, 250g
Prestaketa

- Zailtasuna: Normala

- Kostua: 5-7 euro

- Kaloriak: 250 kcal

GONBIDATUA:

Imanol Agirre

NOLA EGIN:

- Buztan pusketak gatz eta piperbeltzarekin ondu.

- Lapiko batean su bizian ongi gorritu. Atera eta gorde.

- Lapiko berean, barazkiak erregosi. Gehitu ardoa eta utzi erdira urritzen.

- Sartu buztana lapikoan, saldarekin busti eta utzi poliki-poliki egosten 2-3 ordu (45 minutu lapiko azkarrean).

- Atera buztana lapikotik, txokolatea gehitu salltsari, birrindu eta iragazi. Utzi sutan irakiten eta erdira urritzen. Sartu bertara buztana eta irakin 5 minutu.