Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Patacona hogaoarekin
Patacona hogaoarekin
Osagaiak
  • --Banana arra
  • --Tipula
  • --Tomatea
  • --Baratxuria
  • --Olioa
  • --Gatza
  • --Azukrea
  • Egilea: Maialen Sagues eta Izar Carazo
Prestaketa

Gonbidatuak: Maialen Sagues eta Izar Carazo, Marrazkilo enpresakoa

NOLA EGIN?

- Tipula xehatu eta lapiko batean gorritu.

- Baratxuria zatitu eta lapikora gehitu.

- Gatz puntua eman eta erregosi.

- Tomatea zuritu, zatitu eta lapikora erantsi.

- Gatz puntua eman eta erregosi.

- Azukre pixka bat ere gehitu.

- Bestetik, banana arra zuritu eta zatitu.

- Ondoren, zartagin batean frijitu.

- Behin frijituta daudenean zanpatu eta ondoren berriro frijitu.

Amaitzeko platerera zerbitzatu!