Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Arrautzak ostalertsa erara
Arrautzak ostalertsa erara
Osagaiak
  • --4 Arrautza
  • --Ardo beltza, 250 ml
  • --Ura, 250 ml
  • --Tipula bat
  • --Berakatz-buru bat
  • --Belar usaintsua, sorta bat
  • --Piperbeltza
  • --Gantza
  • --Irina
  • --Gatza
  • Egilea: Zigor Iturrieta
Prestaketa

NOLA EGIN?

- Ura eta ardoa irakiten jarri belar usaintsuekin batera.

- Tipulina, baratxuri buru baten erdia, eta perrexila ere erantsi.

- Gatz eta piperbeltz puntua eman eta 10 minutuz egosten utzi.

- Bestetik, txerri-gantza eta irina landu.

- Ardo-saltsa iragazi eta berotzen jarri.

- Arrautzak ardo-saltsan galdarraztatu.

- Irina eta txerri-gantza ardo-saltsari erantsi eta irakiten jarri.

- Ardo-saltsa arrautzei gaineratu eta platera prest izango dugu!