Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Malko ilarrak urdaiazpiko eta arrautzarekin
Malko ilarrak urdaiazpiko eta arrautzarekin
Osagaiak
  • --Malko ilarrak
  • --Tipulina
  • --Patata
  • --Arrautza
  • --Urdaiazpikoa
  • --Oliba olioa
  • --Gatza
Prestaketa

Gonbidatua: Arrate Imaz, Loratu webguneko kidea

NOLA EGIN?

- Tipulina zatitu.

- Patatak zuritu eta zatitu.

- Zartaginean olioa berotzen jarri eta tipulina bertan sueztitu.

- Patata ere zartaginean sueztitu.

- Ilarren salda gehitu eta egosten utzi 5-8 minutuz.

- Gatz puntua eman eta malko-ilarrak gehitu.

- Arrautzak zartaginean jarri, tapa jarri eta erregosten utzi.

- Perrexila gehitu eta platerera zerbitzatu.