lehenengoak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 0,6-2 euro
Kaloriak: 140 kcal
GONBIATUAk:
Intza Zenitagoia eta Araitz Iturrieta
NOLA EGIN:
- Arrautzak 10 minutu egosi. Hoztu eta zuritu.
- Arrautzei gainaldetik heren bat kendu eta gorringoa atera.
- Txaka txiki-txiki egin eta arrautzaren gorringoarekin eta maionesa pixka batekin ondo nahastu. Bete arrautzak ore honekin.
- Tomateak erdibitu eta erdi bakoitza arrautzei txapel gisa jarri.
- Letxuga juliana erara fin zatitu eta berarekin platera apaindu. Arrautzak gainean jarri eta bukatzeko, maionesa pinportak margotu tomate gainetan.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa