Itxi

Miniaturak

Miniaturak

Miniaturak

Pistoa Idiazabal krema eta intxaurrarekin
Pistoa Idiazabal krema eta intxaurrarekin
Osagaiak
  • Pistoa egiteko:
  • - kuiatxoa
  • - tipula
  • - baratxuri-aleak
  • - tomatea
  • - piper berdea
  • - piper gorria
  • Idiazabal krema egiteko:
  • - esne-gaina 100cl
  • - Idiazabal gazta 20gr
  • - gatza
  • - piperbeltza
  • - intxaurrak
Prestaketa

PRESTAKETA:

Lehenengo, pistoa egingo dugu: alberjinia, kuiatxoa, tipula, berakatza eta tomatea zatitu, eta oliotan gorrituko ditugu sutan. Idiazabal krema egiteko: gazta fin-fin moztuko dugu, eta esne-gainarekin batera egosiko, ondo urritu arte. Gatz- eta piperbeltz-puntua emango diogu.

AURKEZPENA:

Kristalezko ontzitxo bat hartu eta pistoa jarri; gainean, Idiazabal krema, eta amaitzeko, intxaur-zati bat.