Itxi

Miniaturak

Miniaturak

Miniaturak

Arrautza, patata eta boilur pintxoa
Arrautza, patata eta boilur pintxoa
Osagaiak
  • Onddo eta boilur krema:
  • - Tipula bat
  • - Onddoak, ½ kg
  • - Boilur olioa, 1 cl
  • Patata purea:
  • - Patatak, ½ kg
  • - Esne gaina, 100 g
  • Gainera:
  • - Urdaiazpiko frijitua
  • Urdaiazpiko frijitua
Prestaketa

GONBIDATUA: Paul Arrillaga

NOLA EGIN:

Hasteko, tipula erregosi eta onddoak zatituta gehitu. Eginda daudenean, boilur olioa bota eta birrindu.

Patatak kraskatuta egosi, 20 min. Xukatu eta esne gainarekin birrindu.

Muntaketa:

Plater barrenean, koilarakada bat onddo krema jarri. Molde biribil baten laguntzaz, patata purea jarri eta erdian zulotxo bat utzi. Arrautza gorringo bat jarri bertan eta sopletearekin berotu. Amaitzeko, urdaiazpiko frijitu pixka bat jarri.