Faktoria (12:08)
Tomatea, Ibarrako piperrak eta hegaluzea erabiliz, plater bikaina ekarri digu Iker Markinezek 2022/07/05
Faktoria (8:31)
Iker Markinezen udarako proposamena: melokotoi erreak eta anana karamelizatua izozkiarekin 2022/06/28
Faktoria (9:17)
Poltsako patata frijituak erabilita hiru hornigai goxo proposatu dizkigu Iker Markinezek 2022/06/21
Faktoria (11:27)
Biharamunean goxoago egoten diren platerez aritu da Iker Markinez 2022/06/07
Faktoria (10:19)
Goiz-pasa egin ondoren oilasko errea prest izateko trikimailua irakatsi digu Iker Markinezek 2022/05/31
Faktoria (11:36)
Auzokide berriei ongietorria emateko, amona Prantxikaren bizkotxo-flanduna 2022/05/24
Faktoria magazina (10:43)
Zure bizitza osorako elikagai bakar bat aukeratu behar bazenu, zein izango litzateke? 2022/05/17
Faktoria magazina (13:16)
Faktoria (10:36)
Enpanadilla "dibertigarria"k prestatu ditu Iker Markinezek 2022/05/03
Faktoria (10:10)
Barazki panatxea prestatzeko sekretua azaldu digu Iker Markinezek 2022/04/19
Faktoria (10:16)
Aste Santurako errezeta proposamena, begano eta ez-beganoentzat egokituta 2022/04/12
Faktoria (11:34)
Berdel-marmitakoa prestatzen irakasti digu Iker Markinezek 2022/04/05
Faktoria (14:49)
Kirol-ekitaldietako atsedenaldira janaria etxetik eramateko aholkuak eman dizkigu Iker Markinezek 2022/03/29
Faktoria (13:10)
Goulash-a nola prestatu azaldu digu Iker Markinezek, Ukrainarantz keinua eginez 2022/03/15
Faktoria (12:58)
Latako arrainarekin bi pintxo prestatu dizkigu Iker Markinezek 2022/03/01
Faktoria (10:04)
Torrada karamelizatu perfektuak etxean prestatzeko sekretua dakarkigu Iker Markinezek 2022/02/22
Faktoria (7:55)
Aza eta solomo bilkariak prestatu dizkigu Iker Markinezek 2022/02/15
Faktoria magazina (8:23)
Bakailaoa prestatzeko errezeta erraz bat 2022/02/08
Faktoria (9:37)
Ogitarteko gastronomiko bero baten proposamena ekarri digu Iker Markinezek 2022/02/01
Faktoria (8:08)
Betiko ogitartekoa utzi, eta bokata hotz bereziago bat ekarri digu Iker Markinezek 2022/01/25
Faktoria (13:35)
Faktoria (10:35)
Brokoli, azalore eta romanesku snack-ak prestatu dizkigu Iker Markinezek 2022/01/11
Faktoria (15:37)
Barazki-zopa mirepoix erara nola prestatu azaldu digu Iker Markinezek 2022/01/04
Faktoria (12:09)
Urtezahar gauerako, otarrain itxurako xapoa proposatu digu Iker Markinezek 2021/12/28
Iker Markinez (11:06)
Gabonetan porruak 2021/12/07
Faktoria (8:51)
Dilistak beste era batera prestatzeko proposamena egin digu Iker Markinezek 2021/11/30
Faktoria (12:04)
Gonbidatuak harrituta uzteko moduko entsalada epela prestatu du Iker Markinezek 2021/11/23
Faktoria (9:59)
Zein alde dago odolkiaren, mondejuaren eta buzkantzaren artean? 2021/11/09
Faktoria (9:59)
Zein alde dago odolkiaren, mondejuaren eta buzkantzaren artean? 2021/11/09
Faktoria (11:41)
Baratxuri zoparen aldarrikapena egin du Iker Markinezek 2021/11/02
Faktoria (9:16)
Kuia behar bezala prestatzeko aholkuak eta kuia eta ziazerba kaneloien errezeta 2021/10/26
Faktoria (9:10)
Faktoria (12:25)
Kultuko gazta-tarta bat prestatzeko errezeta 2021/10/05
Faktoria (7:45)
Eman diezaiogun duintasuna askariari! 2021/09/28
Faktoria (7:33)
Penelope Cruz eta Javier Bardem gure etxera etorriko balira, zer prestatuko genieke afaltzeko? 2021/09/21
Faktoria (6:46)
Faktoria (12:08)
Tomatea, Ibarrako piperrak eta hegaluzea erabiliz, plater bikaina ekarri digu Iker Markinezek 2022/07/05
Faktoria (8:31)
Iker Markinezen udarako proposamena: melokotoi erreak eta anana karamelizatua izozkiarekin 2022/06/28
Faktoria (9:17)
Poltsako patata frijituak erabilita hiru hornigai goxo proposatu dizkigu Iker Markinezek 2022/06/21
Faktoria (11:27)
Biharamunean goxoago egoten diren platerez aritu da Iker Markinez 2022/06/07
Faktoria (10:19)
Goiz-pasa egin ondoren oilasko errea prest izateko trikimailua irakatsi digu Iker Markinezek 2022/05/31
Faktoria (11:36)
Auzokide berriei ongietorria emateko, amona Prantxikaren bizkotxo-flanduna 2022/05/24
Faktoria magazina (10:43)
Zure bizitza osorako elikagai bakar bat aukeratu behar bazenu, zein izango litzateke? 2022/05/17
Faktoria magazina (13:16)
Faktoria (10:36)
Enpanadilla "dibertigarria"k prestatu ditu Iker Markinezek 2022/05/03
Faktoria (10:10)
Barazki panatxea prestatzeko sekretua azaldu digu Iker Markinezek 2022/04/19
Faktoria (10:16)
Aste Santurako errezeta proposamena, begano eta ez-beganoentzat egokituta 2022/04/12
Faktoria (11:34)
Berdel-marmitakoa prestatzen irakasti digu Iker Markinezek 2022/04/05
Faktoria (14:49)
Kirol-ekitaldietako atsedenaldira janaria etxetik eramateko aholkuak eman dizkigu Iker Markinezek 2022/03/29
Faktoria (13:10)
Goulash-a nola prestatu azaldu digu Iker Markinezek, Ukrainarantz keinua eginez 2022/03/15
Faktoria (12:58)
Latako arrainarekin bi pintxo prestatu dizkigu Iker Markinezek 2022/03/01
Faktoria (10:04)
Torrada karamelizatu perfektuak etxean prestatzeko sekretua dakarkigu Iker Markinezek 2022/02/22
Faktoria (7:55)
Aza eta solomo bilkariak prestatu dizkigu Iker Markinezek 2022/02/15
Faktoria magazina (8:23)
Bakailaoa prestatzeko errezeta erraz bat 2022/02/08
Faktoria (9:37)
Ogitarteko gastronomiko bero baten proposamena ekarri digu Iker Markinezek 2022/02/01
Faktoria (8:08)
Betiko ogitartekoa utzi, eta bokata hotz bereziago bat ekarri digu Iker Markinezek 2022/01/25
Faktoria (13:35)
Faktoria (10:35)
Brokoli, azalore eta romanesku snack-ak prestatu dizkigu Iker Markinezek 2022/01/11
Faktoria (15:37)
Barazki-zopa mirepoix erara nola prestatu azaldu digu Iker Markinezek 2022/01/04
Faktoria (12:09)
Urtezahar gauerako, otarrain itxurako xapoa proposatu digu Iker Markinezek 2021/12/28
Iker Markinez (11:06)
Gabonetan porruak 2021/12/07
Faktoria (8:51)
Dilistak beste era batera prestatzeko proposamena egin digu Iker Markinezek 2021/11/30
Faktoria (12:04)
Gonbidatuak harrituta uzteko moduko entsalada epela prestatu du Iker Markinezek 2021/11/23
Faktoria (9:59)
Zein alde dago odolkiaren, mondejuaren eta buzkantzaren artean? 2021/11/09
Faktoria (9:59)
Zein alde dago odolkiaren, mondejuaren eta buzkantzaren artean? 2021/11/09
Faktoria (11:41)
Baratxuri zoparen aldarrikapena egin du Iker Markinezek 2021/11/02
Faktoria (9:16)
Kuia behar bezala prestatzeko aholkuak eta kuia eta ziazerba kaneloien errezeta 2021/10/26
Faktoria (9:10)
Faktoria (12:25)
Kultuko gazta-tarta bat prestatzeko errezeta 2021/10/05
Faktoria (7:45)
Eman diezaiogun duintasuna askariari! 2021/09/28
Faktoria (7:33)
Penelope Cruz eta Javier Bardem gure etxera etorriko balira, zer prestatuko genieke afaltzeko? 2021/09/21
Faktoria (6:46)
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa