Amarauna
Madrid Fusion Kongresua
Madrid Fusion kongresutik, Sukaldarien historiak Dani Lasak kontatuak
Eneko Atxa eta Xabier Uribe Etxeberria baserritarrik onenen plataforman, Angel Leon eta gatzaren historia, Najat Kaanache eta bere usainak, Ana Ros eta 8 kiloko amuarraina... kongresuko zirrikituak.
-
Eneko Atxa
22:06 min
Urtarrilaren 28tik 30era egin dute Madrid Fusion 2019. Aurtengo izenburua: sukalaritza berregiten: arauak aldatzera doaz. Kongresu ospetsuan elkartu diren sukaldari goi mailakoetatik, batzu-batzuren historiak kontatu ditu Dani Lasa gastronomoak 'Amarauna' saioan. Jasangarritasunak izan du garrantzi berezia aurtengo edizioan. Eneko Atxa izendatu dute urteko sukaldaririk onena eta era berean, sukaldaritzarik jasangarriena egiten duen sukaldari ere bai.