Amarauna
Piknika hiru izarren azpian
Eneko Atxarekin jakien xahuketa, alferrik galtzea eta berrerabiltzea mintzagai
Itxialdiko asteetan zakarretara bideratu den janari kopuruak % 12 egin du gora. Horrexegatik Eneko Atxarekin janarien xahuketa eta berrerabiltzea izan ditugu hizpide Hiru Izarren Azpiko Piknikean.
-
Janari hondakinak
24:27 min
Maskara jantzita egin dugu gaur, hiru izarren azpiko piknika Euskadi Irratiko "Amarauna" saioan.
Jakien xahuketa, alferrik galtzea, beharrezkoaren eta soberakinaren kalkulua nola egin eta berrerabiltzeko erabilgarri izan daitezkeen irizpideak eskaini dizkigu Eneko Atxa sukaldariak. Arazo global honen arira, datorren astean Basque Culinary Centerren egin asmo duten jardunaldi bat ere aipatu dugu.