Itxi

Amarauna

Piknika hiru izarren azpian

Eneko Atxarekin jakien xahuketa, alferrik galtzea eta berrerabiltzea mintzagai

Itxialdiko asteetan zakarretara bideratu den janari kopuruak % 12 egin du gora. Horrexegatik Eneko Atxarekin janarien xahuketa eta berrerabiltzea izan ditugu hizpide Hiru Izarren Azpiko Piknikean.

  • Eneko Atxarekin jakien xahuketaz, alferrik galtzeaz eta berrerabiltzeaz aritu gara Amaraunean

    Janari hondakinak

    24:27 min
imagen player
imagen player
imagen player

Maskara jantzita egin dugu gaur, hiru izarren azpiko piknika Euskadi Irratiko "Amarauna" saioan.

Jakien xahuketa, alferrik galtzea, beharrezkoaren eta soberakinaren kalkulua nola egin eta berrerabiltzeko erabilgarri izan daitezkeen irizpideak eskaini dizkigu Eneko Atxa sukaldariak. Arazo global honen arira, datorren astean Basque Culinary Centerren egin asmo duten jardunaldi bat ere aipatu dugu.