Faktoria
Faktoria
Olo hanburgesak eta indaba entsalada egiten ikasi dugu
Ana Otegi sukaldariak menu oso bat prestatzen erakutsi digu: entsalada, hanburgesa eta horren atzetik postrea. Erraza eta osasungarria!
OLO HAMBURGETSAK
Osagaiak:
Olo malutak
Ura
Azenarioa
Kuiatxoa
Tipula
Pipar gorria
Ogi xigortua
Gatza
Oliba olioa
Prestaketa:
Olo malutak urez estali eta gau osoan beratzen utzi.
Barazkiak moztu eta sueztitu.
Oloari ura kendu soberan badu eta barazkiak nahastu.
Gatza gehitu eta ogi xigortua nahasten joan testura likatsua lortu arte.
Zartagi bat sutan ipini olio txorrotada batekin eta amburgesak frijitu alde bietatik.
Entsalada apur batez lagundu.
INDABA ENTSALADA
Osagaiak
Indaba txuri pote bat
Azenario bat
Tomate bat
Arto egosi apur bat
Erremolatxa egosi bat
Zilantroa (aukeran)
Oliba olioa
Soia saltsa
Sagar konzentratu apur bat
Modena ozpin pixka bat
Prestaketa
Indabak ur hotzetan garbitu. Ipini platerean.
Bota gainetik, azenario rrailatua, erremolatxa zatikatua, arto egosia, tomate txikitua eta zilantroa ahalik eta mehena moztuta.