Publizitatea
Itxi

2016/09/27

12:41

Faktoria

Sukaldari dema

Marmitakoa prestatzeko bi era, hegaluze kanpainaren azken egunean

Pili Manterola eta Igor Zalakainek marmitakoa prestatu digute gaur. Hegaluzea oinarri duen errezeta ezaguna egiteko bi modu aurkeztu dizkigute, hain zuzen, aurtengo kanpaina amaituarazi duten egunean.

  • 17:45 min
  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Bidali

Gauerdian amaituko da aurtengo hegaluzearen kanpaina Gipuzkoako eta Bizkaiko arrantzaleentzat, Espainiako gobernuaren aginduz. Horrek haserrea eragin du euskal arrantzaleen artean.

Hegaluzea, produktu preziatua da gurean eta horren adibide da marmitakoa errezeta ezaguna. Sukaldari deman, Pili Manterola eta Igor Zalakainek bi modutan prestatu digute. Entzun eta saiatu zu ere!

  • Hau zure interesekoa bada, baliteke beste gai hauek ere izatea:
  • Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena