Itxi

Faktoria

Estuasuneko sukaldaritza

Kirol-ekitaldietako atsedenaldira janaria etxetik eramateko aholkuak eman dizkigu Iker Markinezek

Garazi Urdanpilleta | EITb Media

Apirilaren 1etik aurrera baimenduta egongo da kirol-jardueretara janaria eramatea. Iker Markinezek, Ormaiztegiko Kuko jatetxeko sukaldariak, hainbat aholku eman digu, eta ogitartekorako, tuperrean eramateko eta tako mexikarretarako porposamenak egin dizkigu.

  • Estadio bateko irudia

    Estadio bateko irudia

    14:49 min
imagen player
imagen player
imagen player

Kirol-ekitaldietako atsedenaldian gosea arintzeko proposamenekin etorri zaigu "Faktoria" Iker Markinez, Ormaiztegiko Kuko jatetxeko sukaldaria. Izen ere, apirilaren 1etik aurrera debeku hori kenduko dute, eta egun horretarako prestatzeko, hainbat errezeta ekarri digu:

-Ogitartekoa: tortila ogitartekoa piper berde, bakailao eta perrexilarekin.

-Ogitartekoa: tortila frantsesa, gainean piperrak eta gazta birrindua jarrita.

-Tuperrean eramateko proposamenak.

-Tako mexikarrak