Faktoria
Estuasuneko sukaldaritza
Kirol-ekitaldietako atsedenaldira janaria etxetik eramateko aholkuak eman dizkigu Iker Markinezek
Garazi Urdanpilleta | EITb Media
Apirilaren 1etik aurrera baimenduta egongo da kirol-jardueretara janaria eramatea. Iker Markinezek, Ormaiztegiko Kuko jatetxeko sukaldariak, hainbat aholku eman digu, eta ogitartekorako, tuperrean eramateko eta tako mexikarretarako porposamenak egin dizkigu.
-
Estadio bateko irudia
14:49 min
Kirol-ekitaldietako atsedenaldian gosea arintzeko proposamenekin etorri zaigu "Faktoria" Iker Markinez, Ormaiztegiko Kuko jatetxeko sukaldaria. Izen ere, apirilaren 1etik aurrera debeku hori kenduko dute, eta egun horretarako prestatzeko, hainbat errezeta ekarri digu:
-Ogitartekoa: tortila ogitartekoa piper berde, bakailao eta perrexilarekin.
-Ogitartekoa: tortila frantsesa, gainean piperrak eta gazta birrindua jarrita.
-Tuperrean eramateko proposamenak.
-Tako mexikarrak