audioak (1)
Igor Zalakainek barazki, oilasko, hirugihar eta patata puredun pastela egin du. Pili Manterolak hirugihar eta oilasko biribilki kurruskaria porru-patatarekin eta urdaiazpikoarekin.
Igor Zalakain:
Oilaskoaren hezurrak eta azala kendu, eta zati txikitan ebaki.
Porru bat eta azenarioa zartaginean, olio pixka batekin gordin puntua kendu, 4 bat minutuz.
Patatak egosi, ur hori kendu, eta olioa, gurina, esnea eta arrautz gorringoak bota. Guztiarekin, patata krema egin.
Hirugiharra dadotan zatitu, eta oilaskoarekin erregosi.
Molde batean, azpian barazkiak jarri, gainean oilasko eta hirugiharra, ondoren patata krema. Guztiaren gainean, urdaiazpikoa zabal-zabal jarri, eta gazta raiatuta edo xafla finetan zatitu eta jarri.
Labean sartu 190 gradutan, 12-15 minutuz.
Pili Manterola:
Porruarekin, patatarekin eta aznearioarekin porru-patata egin (guztia erregosi eta urez estali).
Urdaiazpikoa zati txikitan zatitu.
Oilaskoari hezurrak kendu eta zatitu (ez oso txiki). Hirugihar tirak elkarren segidan jarri, eta hor oilasko zatiak sartu eta elkarrekin kiribildu. Biribilkia frijitu.
Porru-patatare gainean jarri biribilkiak, eta urdaiazpiko zatitxoak gainiean bota.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
Kirola
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/12/05
Faktoria 33:03
2024/12/05
Kantu Kontari 53:13
2024/12/05
kultura.eus 26:38
2024/12/05
Goizak Gaur 14:00 31:51
2024/12/05
Kirol Legez 26:27
2024/12/05
Goizak gaur 31:26
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa