Pili Manterolak piku montaditoa prestatu du.
Moldeko ogiaren zurigunean borobil bat egin edalontzi bat eta labanaren laguntzaz. Ogi zati hori zartagin batean txigortu. Ahuntz gazta (biribilkia) zati bat moztu. Horri ere kolore pixka bat eman zartaginean. Gurin zati bat bota zartaginera eta pikuak salteatu.
Amaitzeko, ogiaren gainean gazta zatia jarri lehendabizi, eta horren gainean, pikuak
Igor Zalakainek piku beteak labean prestatu ditu.
Pikuei goiko zatia kendu. Pikua hustu koilara txiki baten laguntzaz. Tipula eta berakatza xehe-xehe moztu eta zartaginean gorritu. Zartagina sutatik kendu.
Ahate urdaiazpiko freskoa xehe-xehe moztu eta sutatik kendutako nahasketari nahastu. Pikutik ateratakoa ere nahastu zartagineko nahasketari.
Zartagineko nahasketarekin pikuak bete. Azkenik, pikuak labean sartu 8-10 minutu inguruz eta 200ºC-tan.
Irratia zuzenean
Euskadi Irratia Entzun zuzenean Radio Euskadi Entzun zuzenean Radio Vitoria Entzun zuzenean Gaztea Entzun zuzenean EITB Musika Entzun zuzenean EITB Euskal Kantak Entzun zuzenean
emanaldi bereziakRadio Euskadi + Entzun zuzenean Radio Vitoria + Entzun zuzenean
orain albiste
albisteak
albisteak
albisteak
Kirola
Kirola
Kirola
kultura
Azken audioak
2024/12/05
Faktoria 33:03
2024/12/05
Kantu Kontari 53:13
2024/12/05
kultura.eus 26:38
2024/12/05
Goizak Gaur 14:00 31:51
2024/12/05
Kirol Legez 26:27
2024/12/05
Goizak gaur 31:26
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa