cerrar buscador

Receta Express

Mirari Martiarenaren hozkailua
  • 23:01 min
imagen player
imagen player
imagen player
Osagaiak
  • IGOR ZALAKAIN: tipula bat, baratxuri ale bat, hiru porru, sagar bat, urdaiazpiko zatiak, 6 arrautza, ogi xigortua eta olioa.
Prestaketa

Gorka Otaegi lankidea Mirari Martiarena umoregile eta gidoilariaren etxean izan da OIartzungo Pikoketa auzoan, eta bertako hozkailuan topatu dituen osagaiak erabilita prestatu du errezeta Igor Zalakain sukaldariak.

Igor Zalakainek barazki pastela prestatu du:

Tipula eta baratxuria zuritu, fin-fin mztu eta ongi potxatu olio pittin batekin. 3 porruak garbitu, moztu eta gehitu potxatzeko. Urdaiazpiko zaitak bota. Azken unean, sagarra zuritu, zatitu eta bota, eta lau bat minutuz eduki bertan sagarra.

Ogiaxigortu, eta baratxuriarekin igurtzi.

Barazki nahasketa hoztean, 6 arrautzak irabiatu, eta nahasketa bertara bota. Tartera edo molde batan jarri. Aurretik otzi hori igurtzi olio pixkatekin eta ogi birrinduarekin. Gainean jarri ogi xigortua.

Labea 185 gradutan berotuta eduki. Bertan egin.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • telegram
  • Bidali