Beste kirolak

Tokio 2020

Aginagalde eta Gurbindo, dominak eskuratzeko lehian

E. G. | EITB MEDIA

Espainiako gizonezkoen eskubaloi selekzioak Suedia hartu du mendean (33-34), eta finalerdietarako txartela lortu du 13 urteren ostean.

• Aginagalde, Argentinaren aurkako partidan, Gurbindo begira duela.

Aginagalde, Argentinaren aurkako partidan, Gurbindo begira duela. Argazkia: EFE

Julen Aginagalde eta Eduardo Gurbindo dominak eskuratzeko lehian izango dira Tokioko Olinpiar Jokoetan. Espainiako gizonezkoen eskubaloi selekzioak Suedia garaitu du, emaitza estu baino nahiko batekin (33-34).

13 urteren ostean, finalerdietarako txartela lortu du taldeak, eta Danimarka eta Norvegiaren arteko lehiaren irabazlearen kontra neurtuko da.

33 - Suedia: Palicka (1); Ekberg (2), Lagergren (2), Darj (1), Carlsbogard (3), Gottfridsson (5) eta Wanne (10, 4 penaltiz); Aggefors (ordezko atezaina), Daniel Pettersson (-), Fredric Pettersson (6), Claar (3), Pellas (-), Sandell (-) eta Lindskog (-).

34 - Espainia: Corrales; Aleix Gomez (8, 5 penaltiz), Gurbindo (2), Sarmiento (4), Raul Entrerríos (5), Angel Fernandez (2) eta Aginagalde (-); Perez de Varas (ordezko atezaina), Maqueda (1), Alex Dujshebaev (5), Figueras (4), Antonio Garcia (2), Gedeon Guardiola (-) eta Sanchez-Migallon (1).

Markagailua bost minutuan behin: 2-4, 5-6, 9-9, 14-13, 17-15 eta 20-18 (atsedenaldia). 21-19, 25-23, 28-25, 29-29, 30-32 eta 33-34 (amaiera).