Smartbank Liga

Eibarrek 2-0 irabazi dio Teneriferi eta lider jarri da jardunaldi baten faltan

I. G. | EITB Media

Hala ere, armaginek Alcorconen aurka irabazi beharko dute igoera ziurtatzeko, Almeriak (bigarren doa) puntu berdinak baititu eta Valladolidek (hirugarren doa) bi gutxiago.

0
Eibar vs Tenerife: SmartBank Ligako laburpena, golak eta jokaldirik onenak

Eibarrek SmartBank Ligako lidergoa berreskuratu du Teneriferi 2-0 irabazita, baina oraindik ez da Lehen Mailako taldea, Valladolidek irabazi egin baitu Eivissan.

Partida erritmo onarekin hasi da. Bi taldeek abiadura handia ezarri dute norgehiagokaren lehen konpasetan. Eibar ekimena eramaten saiatu da, baina Tenerifek ez du amore eman hasierako minutuetan.

Armaginek euren lanak egin behar zituzten, jakinik Valladolidek aurrea hartu ziela Eivissako lehenengo aldaketei eta igoera zuzeneko postua arriskuan zegoela.

19. minutuan Stoichkovek Eibar aurreratu du eta denboraldiko bere 21. gola lortu du. Armaginak izan dira nagusi batzuetan, baina Tenerifek ez zuen uzten talde armagina urrun joaten.

Bigarren zatia indartsu hasi du Eibarrek, eta 84. minutuan Expositoren falta jaurtiketa batek baloia Chema Rodriguezi eman zion, eta honek hanka sartu du etxekoen bigarren gola sartzeko. Igoera zuzena azken jardunaldian erabakiko da.