Itxi

2015/04/21

10:46

Txirrindularitza

UCI WORLD TOUR

Valverdek bere hirugarren Flèche Wallone nahi du

Erredakzioa

Amstel Gold Race eta Lieja-Bastogne-Lieja lasterketekin batera Ardenetako Klasikoen artean dago. Asteazkenean jokatuko da.

  • Alejandro Valverde, 2014ko irabazlea

    Alejandro Valverde, 2014ko irabazlea. EFE

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Bidali

Alejandro Valverde Movistarreko txirrindulariak bere hirugarren Flèche Wallone nahi du. 2014an garaipena erdietsi zuen 2006an bezala, beraz, faborito nagusien aurten ere irabazteko.

Amstel Gold Race irabazi berri duen Michal Kwiatkowski (Quick-Step) da beste hautagai bat garaipena erdiesteko. Lasterketa asteazkenean jokatuko da.

Aldapak, gainak

.1. 22.0  Cota de Tournants            2.9 km.   4.8
.2. 92.0  Cota de Bellaire             1.0       6.3
.3. 100.0 Cota de Bohisseau            2.4       5.5
.4. 118.0 Muro de Huy (1er. paso)      1.3       9.6
.5. 131.0 Cota de Ereffe               2.1       5.0
.6. 150.0 Cota de Bellaire             1.0       6.3
.7. 158.5 Cota de Bohisseau            2.4       5.5
.8. 176.5 Muro de Huy (2º paso)        1.3       9.6
10. 189.0 Cota de Ereffe               2.1       5.0
11. 200.0 Cota de Cheravel             1.3       8.1
12. 205.5 Muro de Huy (meta)           1.3       9.6

Flèche Wallone, palmaresa

2014 Alejandro Valverde (ESP-Movistar)
2013 Dani Moreno (ESP-Katusha)
2012 Joaquim Rodríguez (ESP-Katusha)
2011 Philippe Gilbert (BEL-Omega Pharma-Lotto)
2010 Cadel Evans (AUS-BMC)
2009 Davide Rebellin (ITA-Gerolsteiner)
2008 Kim Kirchen (LUX-High Road)
2007 Davide Rebellin (ITA-Gerolsteiner)
2006 Alejandro Valverde (ESP-Caisse d'Epargne)
2005 Danilo Di Luca (ITA-Liquigas).

(ITA-Liquigas).

  • Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena
    ;