Publizitatea
Itxi

2016/04/14

15:09

Donostia 2016

Gastronomien fusioa

On Appétit! ekimenak Zipre eta Euskal Herriko gastronomiak elkartzen

EITB.EUS

Zipreko Marios Efstathiou sukaldaria izango da oraingo gonbidatua eta Tafallako Tubal jatetxeko Nicolás Ramírez izango du anfitrioi-lanak egiten.

  • On appétit! Argazkia: DSS2016

    On appétit! Argazkia: DSS2016

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali

Donostia 2016ren On Appétit! egitasmoaren helburua, euskal sukaldaritza eta Europakoak bat egitea da. Otsailean, Poloniako Tomasz Hartman eta Michael Czekajlo sukaldariak etorri ziren eta bigarren edizioan, Italiako gastronomiak eta euskal sukaldaritzak bat egin zuten Enza Leoneren eskutik. Oraingo honetan, Zipreko Marios Efstathiou etorri da gurera.

Tafallako Tubal jatetxeko Nicolas Ramirezen eskutik, Efstathiouk Nafarroako sekretu gastronomiko goxoenak deskubrituko ditu apirilaren 11tik 17ra. Inspirazio iturri, besteak beste, Nafarroako orburua eta zainzuria izango ditu.

Hilaren 15ean, ostirala, Zipreko sukaldariak afari-tailerra antolatuko du Basollua gastronomia-elkartean. Hitzordua 20:30ean izango da eta edonork parte hartu ahal izango du 19,80 € ordainduz gero. Sarrrerak aldez aurretik erosi behar dira onappeetit.eu webgunean.

Hilaren 16an, larunbata, 19:00etan, Donostia 2016ren egoitzan, Easo kalea 43, izango da show cookinga eta bertan prestatuko diren errezetak dastatzeko aukera ere egongo da. Zipreko errezeta klasiko batzuk prestatzeko aukera izango dute herritarrek, baina aurreko egunetan, Marios Efstathiouk ezagutu dituen produktuetara egokituta. Jardueran edonork har dezape parte eta doakoa da, nolanahi ere, gehienez 200 lagunentzako tokia izango da.

  • Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena
    ;