X-eduardo delgado-X

Pasio handiz bizi du gastronomia. Bere amarengandik datorkio sukaldearekiko pasioa, eta, hein batean, horregatik da tokiko produktu tradizionalen aldekoa. Bere ametsa etorkizun batean jatetxe propioa zabaltzea da, erabaki propioak hartu eta bere estiloko sukaldaritza garatzeko. Gaur egun, Zuriñe Garcia sukaldariarekin ari da lanean Portugaleteko El Paladar jatetxean.
Eduardo Delgado etxebarritarra, ''Sukaldarien Liga''ko sukaldari izar kanporatua
Gorrotxategitarren laguntza izan dute sukaldariek txokolatezko euskal pastela krema ingelesarekin egiteko
Zuriñe Berganzo gasteiztarra, ''Sukaldarien Liga''ko sukaldari izar kanporatua
Edu, berak egindako hot dogaz: ''Ez dut egin ondo, erratu egin naiz; egunero ikasten da''
Aurreko ataleko talde bera osatu du Eduk oso ondo funtzionatu zutelako; Zuriñe, beste sukaldariburua
Goraneren laukotea izan da irabazlea; Edu, sukaldaririk onena
Goraneren taldean, positibismoa nagusi; Mariaren taldean, sukaldariburuaren eta Oierren arteko tentsioa
Asierren taldeak berriz irabazi dio Oierren taldeari; tentsioak kalte egin dio Oierren laukoteari
Ahate gibela sagarrarekin prestatzeko aholkuak eman dizkie Hilario Arbelaitzek lehiakideei
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa
