Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

'Zuri eta beltz' hur-dukesa
'Zuri eta beltz' hur-dukesa
Osagaiak
  • Basea egiteko osagaiak:
  • -Arrautza-zuringoak, 100 g
  • -Azukrea, 200 g
  • -Arbendol txikitua, 50 g
  • Betegarria egiteko osagaiak:
  • -Bananak, 2
  • -Arbendol-hautsa, 30 g
  • -Arrautza-gorringoak, 4
  • Kristalezko txokolatea egiteko osagaiak:
  • -Jarabea, 100 g
  • -% 70eko kakaoa, 30 g
  • -Kakao-likorea, zurrusta bat
  • -Gurina, 15 g
  • Aurkezteko:
  • -% 70eko txokolate-estaldura, 100 g.
Prestaketa

Harrotu zuringoak azukrearekin elur-puntua lortu arte, eta gehitu hurrak. Sartu labean paper sulfurizatuaren edo silikonazkoaren gainean, 140 graduan, 90 minutuz. Bien bitartean, nahasi banana txikituak gorringoekin eta arbendolekin, eta egin krema.

Bestalde, irakin jarabea, gehitu kakaoa eta likorea, eta azkenik, gurina.

Azkenik, urtu txokolate-estaldura mikrouhinean, eta film baten laguntzaz, luzatu eta geroko gorde.