Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Sagar crumblea
Sagar crumblea
Osagaiak
  • Sagar garratzak, kilo erdia, gutxi gorabehera
  • Azukre zuria, 100 g
  • Azukre beltza, 3 koilarakada
  • Irina, 160 g
  • Margarina, 80 g
  • Kanela-hautsa
  • Esne-gain likido hotza
Prestaketa

Zuritu sagarrak eta ebaki lamina finetan. Bota kanela-hautsa eta azukre beltza gainetik.

Bestalde, margarina giro-tenperaturan dela, nahasi irinarekin, azukrearekin eta margarinarekin. Oratu guztia.

Molde batean, ipini sagarra oinarrian, eta gainean, orea. Saiatu guztia ongi estaltzen.

Sartu labean 180 graduan, 45 bat minutuan edo gorritzen den arte.

Zerbitzatu esne-gain harrotuarekin.