Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Barra energetikoak
Barra energetikoak
Osagaiak
  • - Oloa (130 g)
  • - mahaspasak (25 g)
  • - 10 intxaur ale
  • - Gurina (50 g)
  • - Azukre beltza (30 g)
  • - Eztia, koilarakada bat
Prestaketa

- Zailtasuna: Erreza

- Kostua: 0,30-0,90 euro

- Kaloriak: 250 kcal

GONBIDATUA:

Aritz Urdanpilleta

NOLA EGIN:

Jarri zartagin bat sutan gurinarekin, azukrearekin eta eztiarekin. Dena ongi nahastu eta masa bat egin.

Gehitu oloa pixkanaka eta ongi nahastu.

Atera sutatik eta gehitu bertara intxaurrak eta mahaspasak. Nahastu dena.

Labeko molde bat gurinez igurtzi eta bota bertara egindako pasta. Ongi leundu.

Moldea labean sartu 25-30 minutu, 160º-170º bitartean.

Atera, estali eta utzi hozten.