Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Arroz-esne berezia
Arroz-esne berezia
Osagaiak
  • - Esnea, 1 l
  • - Esnegaina, 250 g
  • - Azukrea, 125 g
  • - Arroza, 80 g
  • - Kanela zotz bat
  • - Limoi bat
  • - 4 gorringo
Prestaketa

- Zailtasuna: Erraza

- Kostua: 0,30-1 euro

- Kaloriak: 199 kcal

GONBIDATUA:

Dorleta Eskamendi

NOLA EGIN:

- Arroz esnea egiteko, erretilu batean esnea, esnegaina, limoi azala eta kanela sutan jarri.

- Irakiten hastean, arroza gehitu eta 25 minutu irakiten utzi, etengabe eraginez.

- Azukrea gehitu eta 10-15 minutu irakiten utzi, arroz likatsu bat lortu arte. Sutatik atera, 4 gorringoak bota eta ongi nahastu.