Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Izarraitz pastela
Izarraitz pastela
Osagaiak
  • - Esnea
  • - Esnegaina
  • - Brise orea
  • - Gurina
  • - Irina
  • - Arrautzak
  • - Azukrea
Prestaketa

GONBIDATUA:

Itziar Larrañaga

NOLA EGIN:

- Esnea eta esnegaina beretzen jarri

- Moldea gurinez bete eta irin pixka bat bota.

- Brise orea moldean ongi zabaldu.

- Arrautzetako zuringoa eta gorringoa banandu.

- Gorringoari, azukrea gehitu eta harrotu. Ondoren, berotzen eduki dugun esnea gehitu eta ongi nahastu. Nahastuta dugunean moldera bota.

- Labean sartu 20 minutu 180 gradutan.

- Zuringoei azukrea gehitu eta harrotu.

- Labean duguna eginda dagoenean, atera eta sortu dugun merengea bota gainetik eta berriz ere labera beste 10 minutu gehiago 180 gradutan.