Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Tiramisu kopa
Tiramisu kopa
Osagaiak
  • - Etxanoko gazta freskoa, 200 g
  • - 2 arrautza
  • - 4 bizkotxo luze
  • - Azukrea, 60 g
  • - Expresso kafea, 100 g
  • - Rona, 40 g
  • - Kakaoa, 20 g
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 2-4 euro

Kaloriak: 315 kcal

GONBIDATUA:

Kepa Agirregoikoa

NOLA EGIN:

- Orea egiteko, lehenbizi gorringoa eta zuringoa bereizi. Gorringoari, azukre beltza gehitu eta ongi harrotu, gazta freskoa gehitu eta ongi nahastu. Zuringoa ere ongi harrotu ondoren, biak nahasi.

- Kafea eta rona nahasi. Bizkotxoak busti eta kopetan jarri, beheko kapa sortuz.

- Ondoren, orea gehitu eta hozkailuan bi ordu inguru eduki.

- Gogortua daudenean, kakao ahutza gehitu.