Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Opil bizi-biziak
Opil bizi-biziak
Osagaiak
  • - Olo esnea, 120ml
  • - Kamut irina, 120g
  • - Koko azukrea, 80g
  • - Sesamo olioa, 40g
  • - Liho haziak, 15g
  • - Txia, 10g
  • - Limoi bat
  • - Guarana hautsa, koilarakadatxo bat
  • - Maka, koilarakadatxo bat
  • - Kanela hautsa
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 3-5 euro

Kaloriak: 419 kcal

GONBIDATUAK:

Jaione Mariezcurrena eta Garbiñe Sagastibeltza

NOLA EGIN:

- Katilu batean oloa esnea, txia haziak eta liho haziak nahastu eta irabiagailuarekin birrindu, likido likatsu bat lortu arte. Ordu erdi egoten utzi.

- Gainerako osagai guztiak nahastu ( kamut irina, koko azukrea, sesamo olioa, limoi azal birrindua, guarana, maka, legamia eta kanela). Beste ordu erdi egoten utzi.

- Ore honen opiltxo batzuk labeko erretilu batean jarri eta ordu erdi labean eduki, 170ºC.