Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Rabijak
Rabijak
Osagaiak
  • -3 esne opil
  • -Esnea
  • -Azukrea
  • -Kanela adar bat
  • -Limoi bat
  • -Arrautzak
  • -Irina
  • -Glas azukrea
  • -Ekilore-olioa
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 2-4 euro

Kaloriak: 450 Kcal

GONBIDATUAK:

Hernani Rugby Taldea: Xabat Erroizenea eta Mikel Otxotorena.

NOLA EGIN:

-Esnea limoi azalarekin, azukrearekin eta kanelarekin irakiten utzi. Infusionatzen denean, arrautza irabiatua gehitu.

-Esne opilak esne infusionatuan busti. Irinetatik pasatu eta ekilore-oliotan frijitu.

-Opilak glas azukrearekin ondu.