Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Euskal pastela laranja lurrinarekin
Euskal pastela laranja lurrinarekin
Osagaiak
  • Gozogintza-krema
  • Laranja melatua
  • Cointreau (laranja likorea)
  • Egilea: Horacio Chacin
Prestaketa

Gonbidatua: Horacio Chacin Zarautzeko Aizpurua gozotegiko gozogilea

NOLA EGIN?

- Brisse ore hotza zabaldu eta ondoren moldera pasatu.

- Gozogintza-krema laranja konfitatuarekin nahastu. Eta laranja-likorea gehitu.

- Moldean krema nahasketa jarriko dugu.

- Brisee ore fin batekin pastela estali.

- Arrautza irabiatuarekin busti.

- Laukiak marraztu pastelaren gainean marrak eginez. Eta bakoitzaren gustura apaindu.

- Amaitzeko, labean sartuko dugu 150 gradutan 45 minutuz.