Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azenario bizkotxoak
Azenario bizkotxoak
Osagaiak
  • --Azenario birrindua, 225 g
  • --Azukrea, 210 g
  • --Mahaspasak, 75 g
  • --Esnea, 40 g
  • --Ekilore olioa, 115 g
  • --Irina, 210 g
  • --Bikarbonatoa, 4 g
  • --Gatza, 4 g
  • --Kanela hautsa, 4 g
  • --Jengibre hautsa, 4 g
  • Gainean jartzeko:
  • --Gazta krema, 200 g
  • --Maskarpone gazta, 200 g
  • --Glass azukrea, 130 g
  • --Koloratzaileak
Prestaketa

Gonbidatua: Elene Olabarriaga, Araitza Saez eta Irati Zabala, Gernikako Gaudeamus abesbatza taldeko kideak.

NOLA EGIN?

- Azenarioa birrindu.

- Mahaspasak, azukrea eta arrautzak nahastu eta harrotu.

- Irina, jengibre-hautsa, kanela-hautsa, bikarbonatoa eta gatza nahastu eta iragazi.

- Azenario birrindua gehitu eta ondo nahastu.

- Madalena moldeetan banatu eta labean sartu 170 gradutan 20 minutuz.

Gazta krema egiteko:

- Maskarponea eta gazta krematsua nahastu.

- Glas azukrea erantsi eta dena ongi harrotu.

- Koloratzailea erantsi.

- Manga batean sartu eta madalenen gainean jarri apainduz.