Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azukre eta gluten gabeko browniea
Azukre eta gluten gabeko browniea
Osagaiak
  • --25 datil
  • --5 banana edo platano
  • --6 arrautza
  • --Kakao-hautsa, 70 g
  • --Bikarbonatoa, 5 g
  • --Oliba-olio birjina, 80 g
  • --Ura, 100 ml
  • --Intxaurrak, 100 g
Prestaketa

Gonbidatua: Silvana Huegun

NOLA EGIN?

-Platanoak edo bananak zuritu eta zatitu

-25 datilak (250 gramo) zatitu

-Platanoak eta datila nahastu

-Arrautzak gehitu

-Kakaoa bota

-Olioa gaineratu

-Intxaurrak txikitu

-Ura gehitu

-Bikarbotano sodikoa bota

-Osagai horiek guztiak birrundu

-Intxaurrak gaineratu

-Osagai guztiak nahastu

-Orea moldean sartu

-Moldea labean sartu, orearekin: 40-45 inutu, 150 gradutara

-Kanelarekin eta jenjibrearekin apaindu