Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Txokolate 'mousse'a, eztitan karamelatutako intxaurrekin
Txokolate 'mousse'a, eztitan karamelatutako intxaurrekin
Osagaiak
  • --Txokolate beltza, 130 g
  • --Esne-gaina, 120 ml
  • --Arrautza zuringoa, 160 g (4 ale)
  • --Intxaurrak
  • --Eztia
Prestaketa

Gonbidatua: Lur Iribarren arraunlaria

NOLA EGIN?

- Zartagin batean, intxaurrak karamelizatu eztiarekin.

- Lapiko batean esne-gaina irakiten jarri.

- Ondoren, txokolateari esne-gaina gehitu eta ondo nahastu.

- Txokolateari arrautzen zuringoa erantsi eta nahastu.

- Txokolatea iragazi, sifoian sartu eta nitrogeno kapsula jarri.

- Hozten utzi eta kopa batean zerbitzatu.

- Amaitzeko, intxaur karamelizatuak gehitu apaintzeko.