Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Gorringo eta praline santu-hezurrak
Gorringo eta praline santu-hezurrak
Osagaiak
  • Arbendol birrindua
  • Glas azukrea
  • Ura (Mazapana)
  • Pastel-krema
  • Arbendol pralinea
Prestaketa

GONBIDATUA:

Horacio Chacín

NOLA EGIN:

- Lehenik eta behin, lapiko batean, ura dugula, azukrea bota eta irekiten jarriko dugu. Behin uraren eta azukrearen nahastea irakita dagoela dugula, almibar hori arbendol birrinduaz osatutako bol batean gehitu eta nahastuko dugu.

- Gure gustura dagoen masa lortzen dugunean, boletik atera eta eskuekin masa egingo dugu. Hozten utzi behar da, eta prozesua egun batekoa izatea merezi luke

- Behin masa egun bat hozten utzi dugula, badago prest aurrera jarraitzeko. Glas azukrea erabilita, orea egingo dugu, pizzaren moduko bat balitz bezala, idazteko folio bat formakoa, Jarraian, arrabol baten laguntzaz, oreari markak egingo dizkiogu.

- Amaitzeko, gorringo pastelera edo arbendol pralinea kremak hartu eta orean marren formarekin bota. Borobilak egin behar direnez, almibarrekin itsatsiko dugu. Mozketak egin eta gero zatitxoak egingo ditugu, guk nahi ditugun neurritan.