Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Zapo- eta bieira-broxeta amerikar saltsarekin
Zapo- eta bieira-broxeta amerikar saltsarekin
Osagaiak
  • Zapoa 720 g
  • Bieirak 8
  • Barrengorria 150 g
  • Piper berdea 150 g
  • Piper gorria 200 g
  • Azenarioa 100 g
  • Patata 200 g
  • Perrexil-sorta c/s
  • Tipula 400 g
  • Azenarioa 600 g
  • Porrua 4
  • Frijitzeko tomatea 400 g
  • Ganba arrosa 400 g
  • Arroza 400 g
  • Brandya 0,20 l
  • Arrain-fumeta
Prestaketa

Zapoa eta bieirak plantxan jarri behar dira. Bestetik, barrengorria, piper berdea, piper gorria eta beste osagaiak ebaki eta egosi egin behar dira. Dena salteatu etra gainetik bota behar zaio Zapo eta bieirei.