Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Ahate- eta foie-kaneloiak saltsan
Ahate- eta foie-kaneloiak saltsan
Osagaiak
  • Ahate-izterra 2
  • Oliba-olioa 0,4º-koa
  • Baratxuri-atalak 2
  • Azenarioa 200 g
  • Porrua 2
  • Ardo zuria 0,05 l
  • Maizena
  • Tipula 100 g
  • Foie grasa 100 g
  • Albaka 1 hosto
  • Azenarioa 250 g
  • Kuiatxoa 250 g
  • Ilarra
Prestaketa

Azenarioa txingartu eta ahate-izterra labean sartu behar da gorritu arte, gero oliba-olioa bota gainetik eta urritzen utzi 5.minutuz. Barazkiak zuritu, ahateari koipea kendu eta dena ingeles erara egosi behar da. Azkenean dena ebaki behar da.