Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Tipula txiki freskoz betetako galeperra, plantxan egindako sagar gazi-gozoaren gainean
Tipula txiki freskoz betetako galeperra, plantxan egindako sagar gazi-gozoaren gainean
Osagaiak
  • -Galeperrak, 2
  • -Tipula freskoa
  • -Foie mikuita
  • -Azukrea
  • -Modenako ozpina
  • -Erremolatxa
  • -Baba txikiak
Prestaketa

Bete galeperra foiez eta sagarraz, eta erre 180 bat graduan, 10 edo 12 minutuz.

Sagar-azala, ozpina, barazkitxoak, ardo beltz pixka bat, ura, gatza eta piperbeltza erabiliz, egin saltsa, galeperraren gainetik botatzeko.

Ogia txigortu, eta hornigai gisa jarriko dugu

Plantxan egindako sagarraren gazi-gozoa prestatzeko:

Gorritu sagarra azukrearekin, gehitu modenako ozpinaren zurrusta bat eta aurkeztu.