Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

batana pizza
batana pizza
Osagaiak
  • Orea egiteko:
  • - Irina, 520 g
  • - Legamia lehorra, 5 g
  • - Ura, 320 g
  • - Oliba olioa, 50 g
  • - Gatza, 10 g
  • Gainerakoak:
  • - Tomate saltsa
  • - katilu bete
  • - Gazta xehatua
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 1-3 euro

Kaloriak: 360 kcal

GONBIDATUA:

Idoia Frades Urberuaga

NOLA EGIN:

- Bol batean edo mahai gainean, irina, gazta, legamia, ur epela eta oliba olioa ongi nahastu.

- Bi tamaina desberdineko bi zatitan banatu, zati handia ogia egiteko erabili eta txikia pizza egiteko.

- Zati biak harrotzen utzi ordu bat inguru.

- Masa arrabolarekin zabaldu.

- Labeko plakan, labeko papera edo irina jarri eta gainean masa.

- Masara nahi duzun osagaiak bota. Kasu honetan, tomate saltsa, oreganoa, hirugiharra,  gazta eta oliba beltzak.

- Laban 10-15 minutu.