Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Arkume txuletak ziapearekin eta madari konpotarekin
Arkume txuletak ziapearekin eta madari konpotarekin
Osagaiak
  • - Arkume txuletak, 400 g
  • - Ziapea, 10 g
  • - Oliba olioa, 20 g
  • - Ardo zuria, 40 g
  • - Piperbeltza
  • - Gatza
  • - Madari bat
  • - Azukrea, 10 g
Prestaketa

- Zailtasuna: Erraza

- Kostua: 4-6 euro

- Kaloriak: 425 kcal

GONBIDATUA:

Dorleta Eskamendi

NOLA EGIN:

- Olioa, ziapea, ardo zuria, piperbeltza eta gatza nahastu.

- Arkume txuletak ore henekin ondo igurtzi eta labean sartu, 200º 15-20 minutu.

- Madaria zuritu eta txikitu. Lapiko txiki batean egiten jarri, azukrearekin eta oporto ardo pixka batekin, 30 minutu.

- Dena eginda dagoenean, arkume txuletak madari purearekin lagunduta zerbitzatu.