Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Izokina eztiarekin eta ziapearekin marinatuta
Izokina eztiarekin eta ziapearekin marinatuta
Osagaiak
  • - 2 izokin xerra (bakoitzak 180g)
  • - Ziapea, 10g
  • - Eztia, 10g
  • - Soja saltsa, 5g
  • - Kuiatxoa, 80g
  • - Beralatz ale bat
  • - Gatza
  • - Oliba olioa
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 4-7 euro

Kaloriak: 200kcal

GONBIDATUA:

Jabier Agirre

NOLA EGIN:

- Eztia, ziapea eta soja saltsa nahastu. Ore horrekin izokin xerrak ondu eta 30 minutu estalita utzi.

- Zartagin batean olio pixkat berotzen jarri. Kuiatxoa eta berakatza xerra finetan gehitu. Estali eta bost minutuz sueztitu.

- Izokin xerrak zartagian sartu, estali eta bi minutuz egin. Buelta eman eta beste bi minutu.

- Barazkiekin batera zerbitzatu.