Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Pasta freskoa antxoekin eta brokoliarekin
Pasta freskoa antxoekin eta brokoliarekin
Osagaiak
  • - Tomatea
  • - Tipulina
  • - Berakatza
  • - Azukrea
  • - Oliba olioa
  • - Jerez ozpina
  • - Hegaluzea kontserban
  • - Albahaka
  • - Gatza
  • - Piperbeltza
Prestaketa

Zailtasuna: Oso erraza

Kostua: 2-4 euro

Kaloriak: 105 kcal

GONBIDATUAK:

Mila Oliveri eta Garbiñe Urbieta

NOLA EGIN:

- Ura irakiten jarri, gatza gehitu eta pasta egozten eduki bost minutu inguru.

-  Beste kazuela batean ura irakiten jarri eta gatza gehitu eta brokolia zatituta egosi.

-  Antxoak gatzetan daudenak garbitu. Horretarako uretan gatza eta azala kendu. Ondoren, ongi lehortu. Gero, azala ongi kendu eta buztana kendu. Bizkarretik zabaldu eta erditik moztu, barrutik ere ongi garbituz.

-  Pasta eta brokolia eginda daudenean, oliba oliotan baratxuria gorritu eta antxoak zati txikitan moztuta gehitu. Brokolia ere gehitu eta salteatu. Azkenik pasta gehitu eta dena ongi nahasi.