Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Legatza marinel saltsan
Legatza marinel saltsan
Osagaiak
  • - Legatza, 500 g
  • - Tipula erdi bat
  • - Porru laurden bat
  • - Baratxuri ale bat
  • - Aardo zuria, 20 g
  • - Tomate saltsa, 20 g
  • - Irina, 10 g
  • - 8 txirla
  • - Arrautza egosi bat
  • - Arrain salda, 300 g
  • - Piperrauts gozoa
  • - Gatza eta oliba olioa
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 4-7 euro

Kaloriak: 305 kcal

Itziar Aizpuru

NOLA EGIN:

- Tipula eta berakatza txiki-txiki egin eta zartagin batean oliba olio pixka batekin sueztitu, 5 min. Porrua ongi txikituta gehitu eta dena sueztitzen utzi.

- Barazkiak gorritzen hastean, arrain xerrak gainean jarri, haragiaren aldetik. 2 min pasatutakoan, irina eta piperrauts gozoa bota gainetik eta arrainari buelta eman. Beste alde hori pixka bat egiten utzi eta ardo zuriarekin eta arrain saldarekin busti, arraina erdi estali arte.

- Tomate saltsa, txirlak eta arrautza egosia lautan zatituta gehitu, gatza bota eta eginda dagoenean, zerbitzatu.